Rotavle

Direkte link til rotavlen – Tryk her !

Generelt

Rotavlen kan anvendes som en aktuel oversigt over roere som er ude og ro. Tavlen viser bl.a. deres destination og forventede ankomsttidspunkt. Hvis en roer udebliver, ikke får afsluttet sin tur inden forventet ankomst, bliver roerens indtastning rød og et kontakt telefonnummer bliver vist. Afsluttede roture markeres som grønne og vil blive vist på tavlen i 3 mdr.

NB: Bemærk at rotavlen ikke opdaterer sig selv, men bliver opdateret når den åbnes eller der sker en indtastning.

Sådan anvendes rotavlen

a) Udgangspunktet er at du har ro tavlen præsenteret.

b) Vælg menupunktet Ro Tavle og underpunktet Skriv på RoTavle

c) Indtast dit Brugernavn og Adgangskode og tryk på Skriv på Rotavle som medlem.

d) (Har man en med ude at ro som ikke er registreret medlem, kan vedkommende skrive sig på som gæst. En gæst bliver ikke registreret i statistikker m.m., men får en rodagbog som kører på gæstens navn(husk at stave det ens hver gangJ) (Gæster er lige nu ikke tilknyttet en klub og vil derfor ikke blive vist i klubvisning. Jeg skal få løst problemet.)

e) Skriv dig på rotavlen ved at indføre din tur oplysninger i skemaet.

  • · Telefon nummer er det nummer som vil blive synligt på rotavlen, når du er overdue (Bliver rød fordi, du ikke er kommet ind til aftalt tid.) Tanken er at andre kan kontakte dette nummer for at høre om alt er ok.
  • · Det du skriver under Bemærkning, vil kunne ses på rotavlen, under et NB felt.
  • · Hvis du vælger punktet [Skriv på rotavlen], skrives du på rotavlen som en aktuel tur, blå farve, som skal afsluttes når du kommer ind.
  • · Hvis du vælger punktet [Rojournal], skrives du på rotavlen som en afsluttet tur, grøn farve.

f) Du er nu skrevet på rotavlen.

g) Hvis det er en aktuel tur, skal du afslutte din tur når du kommer ind. Ellers bliver turen markeret rød på rotavlen når din forventende ankomsttid er overskredet.

h) Du kan afslutte, rette, slette og kopiere en rotur. Dette gøres ved på rotavlen at trykke på feltet med dit navn (eller en andens navn). Det kræver at du skriver din adgangskode, når du ændrer i din rotur.

i) Hvis du vælger Afslut rotur – kan du umiddelbart rette distance og destination. Afslutnings tidspunkt bliver registreret som aktuel tid, når du trykker på afslut.

NB: Indtastninger i rotavlen bliver registreret i din rojournal. Hvis du går ind under menupunktet rojournal, kan du også rette og tilføje ture og informationer. For at kunne ændre i din rojournal skal du være logget ind.

Direkte link til rotavlen – Tryk her !

Skriv et svar