Kajak Demodag

Så sker der noget for alle!
Hvis du går og mangler lidt grej, hvad enten det er vanter, sko eller noget helt triede, så kommer her en mulighed for at få grejet leveret lige til klubdøren, hvis du kommer til Demodag af kajak & Grej D. 1/6-17, læs mere her :
 
KAJAK DEMO HOS HTN I STRANDBY
Vi har fået arrangeret en kajak demo d. 1 juni. i Strandby. Det er fra Kajakhuset i Egå de kommer og planen er at de kommer med en hel masse kajakker, fra Zegul/Tahe, Nigel Dennis og de dansk designede kajakker fra Current designs. Med dem har de Martin, som er dansk importør af NDK og Current Designs. Så der bliver masser af muligheder for at nørde-snakke kajak med ham.
Der bliver ikke stillet instruktører til rådighed, da de betragter det som en salgs-demo, og dermed har en forventning om at det er for frigivne roere. Men med vores beliggenhed, vil det være nemt for førstegangskøbere at prøve under sikre forhold.
Arrangementet vil være åbent for alle interesserede, specielt roere fra vores nabo klubber.
Der vil være pølser m.m.
Jeg har lavet en aftale med Ole fra Kajakhuset at hvis der er noget fra deres hjemmeside man kan være interesseret i, så kontakt mig, så giver jeg kontakten videre til Ole, dette er for at alle ikke kimer kajakhuset ned med grej de skal have med norden fjords. Så derfor en samlet liste, der er IKKE købepligt på varer man får Ole til at tage med her op. Det forventes at kajakhuset vil være heroppe fra kl. 14.00-14.30
FREDAG D.26/5-17 er sidste frist hvis man ønsker ting fra Kajakhuset. Kast mig en mail på webmaster(AT)havkajakteamnord.dk eller fang mig på Facebook
Se mere her :

Comments are closed